't Raadmaekers

Feestzalen

Feestzalen in Limburg. 101 redenen om een feest te organiseren.

Ben je op zoek naar een feestzaal waar je in alle comfort kan genieten van gastronomisch eten, vriendelijk personeel en een gezellige sfeer? Welkom bij ‘t Raadmaekers!

De feestzalen van ‘t Raadmaekers zijn gelegen in Dilsen Stokkem, Limburg. Makkelijk bereikbaar en volledig uitgerust om ook van jouw feest een memorabele belevenis te maken.
 
Onze feestzalen zijn makkelijk bereikbaar via de nabije afritten van de grote autowegen: E314, E25, A73 en A2. Klik hier om uw route te plannen.
 
Je wagen kan je pal naast onze feestzalen parkeren op grote onze privé parking.

101 redenen om te feesten

Het leven is een feest.

Op sommige dagen wil je dat niet in je eentje vieren, maar samen met al de mensen die je nauw aan het hart liggen.

Sinds 2003 hebben we wel 101 goede redenen gehoord waarom mensen een feest organiseren.

Ongeacht wat jouw reden is om te vieren, we zorgen er steeds voor dat je jouw gelegenheid in een ideale omgeving kan vieren.

Feestzaal van 25 tot 350 personen

Een feest zonder gasten, is geen feest.

Je kan bij ons een feest organiseren vanaf 25 personen tot 350 personen. Ben je met minder feestvierders? Neem dan zeker een kijkje in ons traiteurmenu.

Feestelijke menu’s

Een feest wil je niet in jouw keuken achter het fornuis doorbrengen, maar samen met jouw gasten beleven.

Niet iedereen lust kip. Niet iedereen lust vis. Hoe meer gasten je uitnodigt, hoe moeilijker het is om de juiste gerechten te kiezen. Maar gelukkig heb je bij ons een heel ruime keuze aan feestmaaltijden.

Zijn er onder jouw gasten vegetariërs of genodigden met bepaalde voedselallergieën? Of wil je halal maaltijden op het menu hebben?

Ook daar zorgen we voor. Je bepaalt namelijk zelf het menu.

Maar natuurlijk helpen we je graag om dit samen met jou op voorhand te bespreken. Hierbij houden we steeds rekening met jouw voorkeuren en budget.

Neem gerust contact op om samen jouw menu samen te stellen.

Vriendelijk personeel en vlotte bediening

Een vlotte bediening met een glimlach is de kers op jouw feesttaart.

Over de bediening hoef je je bij ons geen zorgen te maken. Op basis van het aantal gasten dat jij uitnodigt, zorgen wij steeds voor voldoende ervaren personeel om een vlotte bediening te garanderen.

Buitenspeeltuin voor kinderen

De gezonde buitenlucht, een rustige omgeving, de geur van BBQ die je doet watertanden. En de jongsten? Die amuseren zich ondertussen in onze speeltuin.

Voor kinderen is een speeltuin op zich al een feest.

Terwijl jij rustig kan genieten en bijpraten, kunnen de jonge feestvierders zich volledig uitleven in de buitenspeeltuin. Afgeschermd en veilig, dat spreekt voor zich.

Op zonnige dagen stellen we zelfs een eigen springkasteel ter beschikking.

Jouw feest tot in de puntjes verzorgd

Bij 't Raadmaekers huur je niet zomaar een feestzaal. Je beleeft er jouw feest.

We verzorgen alles tot in de puntjes. Van intiem en sereen tot uitbundig en in de late uurtjes. Met of zonder muziek en dj, dat kies je zelf.

Wil je er graag een professionele fotograaf bij? Ook daarmee kunnen we je helpen.